resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 584
    atalanta için çok büyük bir yatırım ile 21 milyon euro'ya transfer edilmiş ve sezona da çok iyi başlamış olmasına rağmen önce genç italyan stoper scalvini'nin çok iyi form tutması ve ardından veteran palomino'nun cezadan dönmesi ile formayı kaybetmiş süratli, kuvvetli ve agresif stoper. sanılanın aksine, topla oynamayı seven, ve tekniği de hiç fena seviyelerde olmayan bir isim. hızı ve pozisyon bilgisi sayesinde lüzum görüldüğünde hücumcu olmasa da daha sağlam ve defansif bir sağ bek rolünde bile kullanılabilir.

    bizim kendisine burun kıvırma lüksümüz asla yok, atalanta'nın da nelsson'u istediği ve türkiye'deki yabancı sınırını bildiği bu dönemde herhangi bir takas teklifinde isminin geçmemesine imkan yok. fakat, nelsson'la birebir takasın karşılığı olmamalı, ama merih'in içerisinde olduğu bir anlaşmada da 10 milyondan falan fazla beklemek abartı olur. nelsson'a karşılık merih artı bir miktar paraya tav olabiliriz. 5 milyon euro civarı bir para ve belki nelsson'un satışından pay ki bu bile atalanta'nın yeni ciddi yatırım yaptığı merih'e karşılık ağır gelebilir o yüzden zaten zor bir transfer.

    2 taş gibi, öz güvenli, ayağı kötü olmayan, sorumluluk alan, takımı ateşleyen türk stoperli ve kaan ayhanlı keremli kazımcanlı takımla yerli zorunluluğu kuralını tek gecede kaldırtabiliriz birilerine. ama ben yine de böyle bir transferin gerçekleşeceğine pek inanmıyorum, hem bizimkilerin kendisi yerine nelsson'dan nakit para girişi sağlayıp, hem de nelsson'un yerini kendisinden daha ucuz birisiyle doldurup parayı farklı yerlere harcamayı düşüneceğine inanıyorum. yani örneğin, nelssona karşılık merih artı 10 milyon alsak, ki bu abartı bile, nelssondan 25-30 beklediğimizi düşünürsek merih'e 15 milyonun üzerinde bir para vermek olacak, maaşının nelsson'unkindne çok daha fazla olacağını hesaba katmıyorum bile. pek gerçekçi değil, ama hayali çok güzel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın