• 16
    işin bokunu çıkarmış yazar. futboldan anlamıyorsan böyle saçma yorumlar yapmayacaksın kardeşim, ayıptır! şöyle ki;

    -franck rijkaard bir dünya markası... elano, jo, giovani, arda, neill, servet, baros, kewell ve diğerleri... hepsi birer yıldız futbolcu... galatasaray neden bu halde? rijkaard’la mı olmuyor, futbolcular mı suçlu, yoksa galatasaray yönetimi mi bu işi beceremiyor?

    - y.ö: milan baros’la harry kewell’ın sakatlığı, talihsizlik... ama asıl sorun nedir dersen, galatasaray ‘latin amerikalı’ futbolcu almayı bilmiyor. deneme-yanılma yapıyor, deneme-yamulma yaşıyor... unutuyorlar çünkü... bu iş brezilyalı futbolcularla olsaydı, uefa kupası’nı fenerbahçe kazanırdı.

    bu kadar saçma bir yorumu nasıl gazeteye yazarlar anlamıyorum. galatasaray latin amerikalı oyuncu almayı bilmiyormuş! aldığımız latin oyuncuları sadece latinler değil dünya tanıyor adamım. sadece dünya tanıyor kalıbına sokmak istemiyorum, elano ve jo galatasaray'da nasıl bir performans gösterirse göstersin bunu işin başında bilemezsin. sene başında bunlar alınacak dense onaylardık, alındı ve çok da iyi yapıldı. bu kadar dar bir bakış açısıyla nasıl futbol yorumlanır! tabi galatasaray başarısız bir sezon geçriyor ya vurun anasını satayım. tabi brezilyalılarla alınsa uefa kupası fenerbahçe alırdı, biz uefa kupasını aldığımızda rumenler sayesinde almıştık herkes rumen alsın! cristian baroni ile vederson ile deivid ile alex ile uefa kupası alınır zannediyorsan de get işine diyorum buradan sana. bir taraftaki brezilyalıları brezilyalılar bile tanımıyorken diğer taraftaki brezilyalılar şuan gidemeyeceği kulüp olmayan futbolcular. kaldı ki o laf ettiğin jo 22 yaşında anam babam, git bakalım alabiliyor musun jo'yu. böyle saçma yorumlar duymaktan ve laf söylemekten bıktım yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın