resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 7563
    diagne'nin bonservissiz gönderilip, 37lik gomis'in tutulması ve yerine seferovic'in alınması bence transfer başarısızlığıdır. neyse ki sonradan icardi geldi. icardi gelene kadar da gomis şapkadan tavşan çıkardı da ligin başında yarıştan kopmadık.

    zaten en büyük suçu galatasaray'a kasımpaşa'dan 13 milyon euro'ya transfer olmaktı. 30 gol attığı sezonun ertesi bile, taraftar kendisini galatasaray formasına layık görmedi. anadolu takımından yabancı oyuncu transferi bizim taraftarın sinir uçlarına dokunur. wba'dan falan kiralasaydık premier lig topçusu ağbi, ya da belçika'dan 13 milyona alsaydık karaboğa ağğğbiii diyip el üstünde tutardık oysa ki.

    neyse kendisi geldi. şampiyon da olduk ama ertesi sezon daha şans vermeden adamı belçika'ya şutladık. iyi tamam diagne gol atıyor ama biz o dönem gol atan forvet istemiyorduk ki. fatih hoca'nın pas takıntısı vardı. güya falcao gelince tiki taka yapacağız, terimball ile boş kalenin içine pasla girecektik falan. gerçekler başka oldu tabii.

    bir sonraki sene yine ligin ilk yarısı toplam 19 maçta 11 gol attı, kötü de oynamadı. ondan daha kötü tonla futbolcu vardı ama yine günah keçisi diagne oldu. beğenmeyip gönderdik. yerine de mısırlı mehmet yıldız'ı transfer ettik. o da sağolsun sahaya büyük karakter koydu. sonrası malum.

    geçen sezon karagümrük'te kendini iyi toparladı. bizimle başarılı olamadıysa da bize karşı yanlışı da olmadı. futbolculuk yaşantısında başarılar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın