resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1888
    kendisini çok seviyorum bu seneki şampiyonluk yolundaki katkısı tartışılmaz. sergio olmadan bunu başarmamız çok zordu. ekmeğe, suya ihtiyaç olduğu gibi onun tarzında bir futbolcuya ihtiyacımız vardı. ama gelecek sene için kafamdaki ideal onbirde bir türlü kendisine yer bulamıyorum.

    zaniolo'nun onbirde olduğu bir kadroda kendisini oynatmak defansif zaafa yol açacaktır. keza kerem'in de defansif katkısı zaniolo gibi sınırlı. kerem, zaniolo kanatları ile başladığımız bir maçta sergio yerine daha defansif en az torreira kadar koşan ısıran biri olmalı orta sahada. rashica oynadığı maçlarda defansif yönü güçlü olduğu için bunu tolere edebiliyorduk. okan hocanın zaniolo'yu onbir oynatmama sebeblerinden biride bu bence. zaniolo olunca berkan gibi daha defansif bir orta saha tercih etti.

    zaniolo tek başına sergio ve rashica'dan daha fazla skor katkısı verecek bir futbolcu dolayısıyla kadroyu ona göre şekillendirmek lazım. ben zaniolo için her iki futbolcudan vazgeçerim. sergio onbir için eksik, yedek için lüks kalıyor. olaya duygusal bakmayıp hazır piyasası varken yolları ayırabilirsek iyi olur. önümüzdeki yıllarda sözleşmesi bizim için daha ağır hale gelecektir. bu kadar yüksek maaş almasaydı rotasyonda kalsın isterdim ama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın