resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 867
    arda turan'a zamanında kadıköy'de daha maç başlamadan 50 bin kişi toplu küfürler edip üstüne bir de baroni gibi çocuklarını üstüne salan yüzsüz camianın taraftarları tarafından el üstünde tutulması beklenen futbolcu.

    kendisi sözleşmesini de uzattığına göre artık fenerbahçe'nin kontratlı futbolcusudur. o yaşta emek hırsızlığına soyunmayı biliyorsa derbi maçta küfürlerle yüzleşmeyi de bilecek. yaşı küçük, psikolojisi hazır değilse de hazır olana kadar oynatmasınlar orası bizi ilgilendirmez. uğur uçar ferhat öztorun ikilisi çocukken üzerimize anelkalarla, alexlerle, appiah ve tuncaylarla gelirken maç sonu bir baba hindi çekerken iyidi şimdi mi insan oldunuz? gerçi o zaman da şampiyon olamadınız. ilahi adalet!

    kendisinden 1 yaş büyük kazımcan tarafından balonu patlatılıp rezil kepaze edildi ya o durum gündem olmasın diye bütün bu ağlamalar. kazımcan galatasaray'da oynuyor ya o yüzden bu ülkenin futbolcusu sayılmaz o. varsa yoksa tescilli şikeci kulübün balonlarını cilalama parlatma derdinde ibne basın.

    evet gelelim manşete... arda güler balonu galatasaray'ın 19 yaşındaki aslanı kazımcan karataş tarafından patlatılmıştır.

    ibne basın bunu da yazın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın