resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1523
    özel oyuncu. kendisinin 15 milyona transferi akıllıca oynanmış bir kumardı. kazanacak gibi görünüyoruz.

    geldiği sırada hemen her dişlisi işleyen, sistemli bir takım olmamız ve deprem ortamında ligin de etkilenmesi kendisinin aleyhineydi. takıma montajında gerçekten zorlandık ama aldığı sürede kim olduğunu bize çok iyi anlattı.

    karakter yapısını, psikolojik durumunu biraz kendime benzetiyorum. zaten bu yüzden de fazlasıyla sempatim var.* hayatımın evrelerinde ben de kendisi gibi inişler çıkışlar yaşadım, kendime yenilip kendime veya başkasına yanlışlar yaptığım zamanlar oldu. sinirime hakim olmakta zorlandığım devreler oldu. hatta bunlar bazen geri de dönüyor. bu zamanlardan kendi özümü tanıyarak, özümün özel yanlarını kendime hatırlatarak çıkmaya çalıştım. aslında nicolo da bunu yapıyor, ben görüyorum. her hatasından sonra ayna karşısında kendisine eziyet ettiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. neyse, kendisinin ilacı koşulsuz şartsız destek ve sevgidir. destek kısmında taraftarımızdan emin değilim ama sevgiyi florya'nın suyunda ve okan hocasının omzunda bulacaktır. surlarını yeniden ördüğü gün dünyanın en tehlikeli adamı olacaktır zaniolo.

    sadece güvende hissetmesi, onaylanması lazım. bunu yapabilirsek, şu kadar söyleyeyim; kendisinin kalıp kaptanı olduğu takımda şampiyonlar ligi kupası hayal değil hedeftir. elinizdeki adamı tanıyın.

    kişisel ekleme: kendisinden yaklaşık 12cm kısa ve azıcık bira göbekli olmakla beraber fiziksel olarak da birbirimize benzemekteyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın