• 1007
    her şey bizim için güzel oldu. hayatımda izlediğim en rahat fenerbahçe derbisiydi. bizi hiçbir şekilde rahatsız edemediler. en küçük bir refleks göstertmedik.

    oyun kurgusunu ve kadroyu değiştirmekte hocanın risk aldığı kabullenmekle birlikte haklı olduğu görüldü. kaç gündür eğlenen adamları böyle büyük maça nasıl hazırlamış takdir edilesi.

    oyunu kuran, akıllı atakları gerçekleştiren, pozisyonları bulan biziz. rakibin pozisyon üretmesine bile izin verilmedi. fiziği kuvvetli oyuncuların seçilmesi rakibi yıldırdı.

    rakibin en akıllı ve yetenekli oyuncusu arda ve en iyi performansı gösteren ferdi'ye karşı o kanadı tek başına kazımcan kapattı. düzenli oynamayan zaniolo ve barış rakip savunmayı yerden yere vurdu. bi türlü indiremediler. bir kere denediler, kırmızı yediler.

    kerem her zaman ki gibi oyun kurdu, ince paslarını yolladı, çatır çatır adam geçti. nelsson duvar ördü. valencia'yı bildiğiniz bıktırdı artık. adamın yüzünü ekşitti.

    şampiyonluğu kutlarken mutluluğumuzu alma hırsı ile çıkmış takıma şut çektirtmedik. günlerdir eğlenen, mutluluktan havaya uçan, antrenmanları eksik yapan takıma rehaveti bulaştırmadan sezonun oyununu oynatan hocamız bazı şeyleri kanıtladı artık.

    en başından beri yaygın çıkarmayan, bu takıma güvenen biri olarak haklı mutluluğumu da kendim için kutlarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın