• 559
    okan hoca haklı gerekçelerle rotasyonlu kadro çıkarmış. son haftalarda çok kötü oynayan sergio ve mertens başlangıçta yok fenerbahçe gibi fiziksele dayalı oyunu olan rakibe karşı mantıklı iş olmuş. yerlerine seçilen oyuncular tartışılabilir zira torreira'nın yanında berkan'a kıyasla top taşıma özelliği olan midtjsö daha iyi tercih olabilirdi. rashica ne olursa olsun başlamalıydı oyunun en önemli çarklarından biri. zaniolo'nun kenar mı yoksa forvet arkası mı oynayacağını merak konusu çünkü kenarda oynadığı zaman geriye dönüşleri çok aksatıyor diğer oyunculara göre.
    bu kadar değişkenin olduğu yerde uyumsuzlukların yaşanması son derece muhtemel. fenerbahçe'nin başlangıç kadrosu bize kıyasla daha pasör oyunculardan kurulu, rakibin topla daha fazla oynadığı ve bizim direkt oyunla hücum etmeye çalışacağımız bir oyun olabilir. kontraları savunma konusunda çok kötüler.
    erken golle buluşabilirsek çok net galibiyet bekliyorum bugün. psikolojik açıdan son yılların en enteresan maçı gerçekten. soğukkanlılığımız maçın sonucunu büyük oranda belirleyecek, umarım kazanarak güzel şekilde tamamlarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın