resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 807
    (bkz: arda güler/#3622917)

    çok benzer düşüncelere sahip olduğum oyuncu. bu çocuk çok genç ve şu ana kadar yaptıklarıyla cidden beni ve bir sürü insanı çok heyecanlandırıyor. doğru yönlendirildiği takdirde çok güzel yerlere gidebilecek bir kariyeri olabilir.

    galatasaray sözlük farklı seslerin, farklı görüşlerin olduğu bir platform. yani bu neyin kompleksi anlamıyorum. sanki her gün burada sayfalarca entry yazılıyor kendisi hakkında da bazı yazarlar övgüleri eleştiriyor, bok atılıyor.

    ha deseniz ki kendi oyuncularımızı hep yerin dibine sokuyoruz, geliyoruz burada arda övüyoruz, o zaman anlarım. ama öyle bir durum da yok. her sporcunun başlığının altında olumlu olumsuz bir sürü yorum var. ne yapalım galatasaray olunca olumlu ve iyimser konuşalım diğerlerine pis kaka mı diyelim?
    çocuk yetenekli. sen beğen veya beğenme. 18 yaşında daha bu eleman tabi ki de hataları olacak kendini yere atacak sahtekarlık yapacak. bunları ileride değiştirip değiştirmemek kendi elinde ve onlar da zaten konuşulur.

    ama başlığında öyle entryler var ki sanki biz burada işi gücü bıraktık arda övüyoruz ve yanlış yapıyoruz.

    galatasaray sözlükteki arda güler başlığını güllaca benzetiyorum. her ramazan zamanı birileri durduk yere güllaca sallamaya başlar. ulan kimse güllaç dünyanın en güzel tatlısıdır demiyor zaten kimse bunu parlatıp değerinin üstüne çıkarmıyor ama birileri çıkıp ulan güllaç da tatlı mı, kağıt resmen diyip güllaç ve onu sevenleri yeriyorlar.
    bu başlık da aynı öyle. çocuğun abartıldığı falan yok ama birleri sürekli kendisinin herhangi bir şekilde olumlu yorum almasından rahatsız.

    entrymin dili sert olup birilerini bir şekilde kırdıysa affola ama biraz sakin ve objektif bakmak gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın