resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4133
    böyle bir dönemde böyle bir performansın ardından böyle bir entry girmek kolay değil ama ben fazla ısrarcı olunmaması gerektiğini düşünüyorum. icardi müthiş bir forvet, bunu da gösterdi zaten. ama birincisi çok pahalı, ikincisi saha içi ve dışında bana göre çok uyumlu biri olsa da yine de sansasyonel bir isim, basın en ufak bir olumsuzlukta vanda üzerinden kesinlikle saldırcaktır kendisine. bunların ikisi de önemli ve gözardı edilmemesi gereken konular. biz psg değiliz. biz bir adam 5 milyon avro civarı maaş veriyorsak koşulsuz katkı almak durumundayız o adamdan.

    icardi nefis bir performans ortaya koydu. bence çok zeki bir oyuncu, çok doğru koşular yapıyor, saha görüşü çok iyi ve iyi bir bitirici. ama mesela ekmeğini gomis gibi aboubakar gibi taştan çıkaran bir isim değil. olumlu özelliklerini saydım, o özellikler söz konusu olduğunda aboubakar'ın çok önünde, dünya çapında bir santrfor ancak ben daha ucuza bu ligde yine bize çok katkı verecek forvetler bulunabileceği görüşündeyim. aboubakar da beşiktaş'a az şey vermedi mesela.

    alınmasın demiyorum ama sürüncemede kalacaksa, ya da erken bitsin diye çok yüksek rakamlara çıkılacaksa bence alternatiflere yönelmek daha mantıklı.

    edit: nicklerini paylaşmayacağım ama katılan yazarlar varmış, sevindim. bir yazar şunu vurgulamış ki çok haklı; her sene bir oyuncuya saplanıp kalıyoruz demiş. kendisine yüzde yüz katlıyorum, bu hatayı bu sene yapmamak gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın