resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 2664
    victor nelsson başlığından taze geldim. eveeeet sacha, seni kankam olarak gördüğümü zaten daha önce söylemiştim, sana tekrar ve tekrar gitme kal benim için demeye geldim! güzel kardeşim bak akranız, senle istediğin her şeyi burda yaparız, çıkar taş gibi topunu da oynarsın. gel bir şampiyonlar ligi oyna arsenal'in ... manchester city alsın seni be!

    evet boş muhabbet bir yana boey kankamın satılmasını asla istemiyorum, nelsson gibi, fakat maalesef kulübe kaynak lazım. boey'in satılmasını ne kadar istemiyorsam ondan gelecek 20-25m euro ile icardi'nin bonservisinin alınmasını, tielemans'a çökülmesini o kadar çok istiyorum. işte bu durum beni amansız duygulara itiyor. nelsson ve boey'le vedalaşıp yaratılan kaynakla hem boşluklarını doldurup hem de üstüne işte icardi, tielemans vb. hamleler yapmak en makul durum gibi duruyor fakat dediğim gibi gönlüm bu iki oyuncunun verdiği güven, performans ve karakterli sempatik kişilikleri yüzünden gitmelerini bir türlü kabul edemedi.

    karma karışık duygular içerisindeyim, galatasaray'a en yararlı durum neyse o olsun. sacha, kankam sen de sakın ha vedalaşmadan gitme. arkandan bindiren tren bek çok arayacağım... senin gibisini bulursam ne ala be oğlum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın