resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2004
    takımın süper lig puan ortalaması 2.42 iken barış alper'in yaklaşık 800 dk oynadığı maçlardaki puan ortalamamız 2.46. normal veya anlamsız bir veri gibi görünüyor ancak barış alper'in oynadığı maçlara baktığımızda çok ilginç detaylarla karşılaşıyoruz:

    bu sezon kaybettiğimiz zaten 4 maç var:

    1. maç giresunspor: bu maçta barış alper hiç süre almamış.
    2. maç kayserispor: bu maçın ilk yarısını 2-0 geride kapatmışız. ikinci yarının başında oyuna giren barış alper takımımızın tek golünü atmış. ikinci yarı oyun ve skor olarak üstünlüğümüz var.
    3. maç konyaspor: bu maçta 56. dakikada oyundan alınmış. bu dakikaya kadar 1-0 öndeymişiz. barış alper çıktıktan sonra maçı 2-1 vermişiz!
    4. maç beşiktaş: bu maçta barış alper 71'de oyuna girmiş ve zaten mağlupken bir gol daha yemişiz.

    bu sezon kazandığımız derbi maçlarına baktığımızda ise barış alper'in dikkate değer süre aldığı maçlar şunlar:

    1. maç beşiktaş: 2-1 kazandığımız beşiktaş maçında 64 dakika oynamış. biz 2-1 öndeyken oyundan alınmış. sonra skor değişmemiş.
    2. maç fenerbahçe: deplasmanda fenerbahçe'nin allahını şaşırttığımız sezonun kırılma maçında zaten barış alper maçın adamı olmuştu. barış alper bu maçta 75 dk oynamış.

    zor maçların kazandıran oyuncusu. rize'de bu çocuğa tek başına 5. kata buzdolabı taşıtmışlar kesin.

    ekleme: sikkofield1905'in uyarısıyla; kaybettiğimiz kayseripor maçında barış alper'in bir tane de elle oynama gerekçesiyle iptal edilen golü var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın