resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1382
    on numara olarak değerlendirmek mantıklı olabilir, bu sezon mertensten beklenen şut atan ceza sahasına giren zaman zaman ikinci forvet olan arkaya sarkan on numara görevini yapabileceğini düşünüyorum. tielemans çözerek torreira - tielemans - zaniolo kurgusu bizi ileri taşıyabilir.

    bunun dışında skorer bir sağ kanat olarak kullanabiliriz, sabahtan akşama kadar arkaya koşabilir bu çocuk yeter ki kampta iyi çalışsın.

    bence on numara mevkisi için para harcamadan önce kendisi bir güzel düşünülmeli, hani zakharyan isimleri falan çıkıyor fakat zaniolo onun yaptığı şeyleri yapamayacak bir oyuncu mu? bunları düşünerek adım atılacağını düşünüyorum.

    bu sezon devre arasında oturmuş takıma gelmesi, psikolojik olarak çok zor bir dönemeci geçmesi, deprem felaketinden de etkilenerek gelmesi gibi sebeplerden dolayı kendisi alışma devresi geçirdi takımda. buna rağmen yeteneğini gösterdi, klas goller attı hatta bize 3 puanı kurtarmışlığı da oldu. önümüzdeki sene mertens'in de rotasyona düşmesiyle diri diri takımın en önemli oyuncularından birisi olacağına inanıyorum.

    edit: en önemlisi bu çocuk çok mutlu. kişisel antrenmanlarını hırsla yapıyor, yüzü gülüyor, egosuz bir tavrı var zıplaya zıplaya şampiyonluk kutluyor, takımla arası iyi. bence işler kendisi için uzun zaman sonra mutlu bir hal almışken göndermek yerine katkı almalıyız. kim ne derse desin bu yaşta bir daha isim yapmış halde böyle bir yeteneği bulmamız zor, en azından eskiden neredeyse imkansızdı bu işler. elinizdekinin değerini bilelim, olumlu hava yakalamışken kendisini ligin epey üstü bir silaha çevirelim, aynı icardi'de yaptığımız gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın