• 40
    gelecek sezon da aynı kuralın devam edecek olması (8+3) sebebiyle ve hem avrupada üst seviyelerde mücadeleci bir kadro kurabilmek adına oynayacağımız kulvarlarda maç sayıları ve sıklığı artacak ve bununla birlikte sakatlık, formsuzluk , ceza vb. durumları göz önünde bulundurarak doğru yerli oyunculara gitmemiz gerekiyor. olası nelsson, boey satışları sonrasında savunma kurgusunda kaliteli ve avrupa tecrübesi bulunan yerli oyunculara gidersek ön alan oyuncularımızı herhangi bir kısıtlama olmadan üst seviye oyuncularla kurgulayabiliriz.

    bunlara örnek olarak ismi geçen yerli oyuncular arasından uygun maliyetlerle ozan kabak , uğurcan çakır , mert müldür bence kadroya katılmalı. bu sayede kadromuzda kaliteli bir yerli oyuncu havuzu oluşturarak orta saha ve hücum oyuncularında elit seviyede alternatifi de yabancı oyunculardan oluşturabiliriz.

    tabi ki savunma oyuncuları sadece yerlilerden olsun demiyorum ancak kural sebebiyle böyle bir kurgulama yapmak bana mantıklı geliyor. bu sezon tek kulvarda ligin üzerinde bir kaliteli kadroyla şampiyon olduk ama şunu da unutmamak lazım bütün sezon boyunca çok ciddi dinlenme aralıkları ile maçlar oynandı. oyuncularımıza fazla yük binmedi. özellikle abdülkerim ve kerem gibi oyuncularımız neredeyse bütün sezon aralıksız forma giydi. önümüzdeki 2023-2024 sezonu , bu sezondan çok daha zorlu geçecektir.

    elbette planlamasını teknik heyet ve yönetim en doğru şekilde yapacaktır. hatta yapmıştır. ben yine de kendimce bu şekilde bir yerli operasyonu yaparsak bize çok faydalı olacağını düşünüyorum.yönetimimize, en çok da erden timur'a çok güveniyorum. takımımız için en faydalısını ve en iyisini yapacağından şüphem yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın