• 15
    https://twitter.com/...841533419712515?s=20

    galatasaray, alanyaspor maçından* sonra çıktığı 14 lig maçını da kazanmış ve üst üste galibiyet rekorunu kırmıştı. 15. maçımız olan 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçında ise maalesef ki seriyi sürdürememiş ve yenilmiştik.

    bu maçtan sonra bu çağlar denen adam, 14. dakikada rakibe kırmızı kart vermeyen hakemi konuşmadığı gibi hakemlik bir şey yok demişti! onu da geç "o salladığınız bayrakların sopası da var!" şeklinde cümlelerle icardi ve torreira'yı bildiğin tehdit de etmişti. yok biri simge ile takılıyormuş, biri devrim ile falan filan...

    e çağlar, sonuç? bugün takımı şampiyon yapan isimlerinden başında gelen icardi ve torreira'dan özür diledin mi? ya da şöyle söyleyeyim, bu tehdit ettiğin adamların yardımıyla aldığımız şampiyonluğa sevindin mi?

    ben böylelerini sevmiyorum abi. 7'den 70'e birçok kişiye hitap ettiğin bir platformda filtreden geçirmeden bu tür alelade cümleler kuran insanları sevmiyorum. bu tür yerlerde insanları daha da gaza getirenleri sevmiyorum. ilk tökezlemede tekme vuranları sevmiyorum...

    hiç öyle çok iyi galatasaraylı, dobra, şu, bu dinlemem valla. büyük bir kesime hitap eden bu tür platformlarda kurduğun cümlelere dikkat edeceksin ve haddini de bileceksin. bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın