• 197
    aziz yıldırım'ın yanında staj yapmış olan atanamamış aziz yıldırım ali koç'un kazandığı fb sk seçimli genel kurul toplantısı.
    "hedef 1 milyon üye" gibi popülizm kokan s....dirik bir proje ile kongresinin üye sayısını arttırarak niteliğini düşüren aziz yıldırım çok ağır bir mağlubiyet almıştı. bu proje yüzünden bugün kendi kongrelerinde ali koç'a alternatif aday çıkaramıyorlar. aday olma ihtimali olan insanlar da ali koç'un kendi döneminde daha da büyüttüğü enkazı devralacak kadar enayi değiller. sözde cumhuriyet besbelli bir diktatörlük oldu.
    velhasıl kelam o dönem biz galatasaraylıların "acaba ali koç nasıl yönetir? cidden iyi işler yapıp bizim önümüzü keser mi?" gibi düşüncelerini sadece 3 ay içinde bertaraf edecekti ali koç. bir örnek vermek gerekirse seçimden önce haklı olarak "hiç 2 şampiyonluk geriye düşmemiştik" diyerek aziz yıldırım yönetimine sallayan ali koç, 3 ay sonra, artık köprüyü geçtiği için "bizim 28 şampiyonluğumuz var hehehe" kıvamında açıklamalar yapan bir oynakbeyi olmuştu.
    ben hâlâ üniversitedeydim, mezun olduk, pandemi geldi, askerliğimizi yaptık geldik ali koç hâlâ aynı ali koç.
    hey gidi günler. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın