resim
Cengiz Ünder
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 752
    hiçbir istatistikte kerem aktürkoğlu'nun arkasında kamyacağına emin olduğum, elimden gelse kefil olabileceğim müthiş oyuncu. 25 yaşında, türk pasaportlu cengiz ünder'e burun kıvıracak kadar ne yaşadınız çok merak ediyorum. muhtemelen milli maç sırasında biraz bencil oynadı diye bu önyargı ve mantıksal değil de duygusal yorumlanıyor kendisi.

    tabii öyle 10 milyon avro vs. verilecekse o para ile rashica alınsın o ayrı ama cengiz ünder'i makul fiyata alabiliyorsan hiç düşünmeden almalısın. kerem ile falan kıyaslamaya da gerek yok, başka özellikleri olan iki oyuncu zaten ve ikisi de iyi. ama cengiz'in uluslararası arenadaki tecrübesi kerem'i katlar.

    overrated hak ettiğinden fazla değer gören şeyler için kullanılır. adam gittiği her takımda formayı almış neresi overrated bu adamın? üst düzey 5 ligin üçünde üst sıralara oynayan takımlara transfer olmuş ve forma giymiş ne yapsın adam daha fazla?

    edit: amacım kerem'i eleştirmek değil aksine kendisini çok beğeniyorum ve hatta burada eleştirilirken de savunuyordum kendisini. çünkü iyi futbolcu kerem. ama cengiz de baya iyi. bir arkadaşımız mesaj atıp bencil ve sadece içeri girip şut deniyor demiş mesele. cengiz'n maç başıan asist ortalaması kerem'den fazladır ki çok daha zor liglerde oynadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın