• 10
    kombinesi olmayan, maça gelemeyecek ama kutlamalara katılma hesabı yapan taraftarımızın üzülmesini anlamakla birlikte 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçından sonra olmasını, daha doğrusu ayrı bir günde ayrı bir organizasyon olarak olmamasını normal buluyorum. bunun 2 nedeni var:

    1- 4 haziran oldu, lanet sezon devam ediyor. bu takım temmuz'un sonunda resmi maçlara başlayacak. normal bir takımda da zaten artık futbolcuya eziyet olan bu sezonda ''3-5 gün daha bekleyin kutlama olacak'' denmez de bizimki gibi bir sürü yıldızın, yüksek egonun olduğu yerde zaten artık daha fazla sıkmamak lazım adamları.

    2- maçın oynandığı tarihte şampiyonluğumuzun üstünden 5 gün geçmiş olacak. zaten ülkenin her yerinde kutlandı şampiyonluk sabaha kadar. üstüne bir de fenerbahçe maçı oynanacak. ayrıca bir de kutlama organize etmek artık gazı kaçmış bir mevzu için gereksiz bir mesai olur. keyifli bir derbi, futbolcu ve taraftarın son kez buluşması ve kutlamayla sezonu kapatması en mantıklısı gibi.

    tek dileğim alya, irem derici gibi saçma sapan isimleri çıkarmamak. yeter ki bu tarz isimler gelip kafa ütülemesin. bunlar olacağına hoparlörden random müzik basalım daha iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın