• 24
    bilindiği üzere elemeler şampiyon yolu ve lig yolu olmak üzere ikiye ayrılıyor. şampiyon yolunda mücadele edeceğiz, 2 eleme 1 play off toplamda 3 rakip elememiz gerekiyor gruplara kalmak için. şişirmeden, rahatlıkla söyleyebilirim ki %60 üzerinde gruplara kalma şansımız var. lig yolundan başlasaydık %49 derdim şansımıza.

    3 eleme 6 maç, kulağa hoş gelmiyor fakat rakipleri de detaylı inceleyince şampiyonlar ligi grupları hayal değil. maç sahada kazanılır fakat hayal değil.

    21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maçı faciası akıllarda, fakat kadro yapımız, geçirdiğimiz 2022-23 sezonu ve yönetimin mali gücü itibariyle her şey çok farklı.

    kiralık ve sözleşmesi biten futbolcuların ayrılması ile şu kadroyla çıkabilmiştik.
    https://i.imgur.com/JK2L7hz.png

    şu an durumlar çok farklı, performansı yeterli görülmeyen dries mertens, sergio oliveira, fredrik midtsjö daha da çeşitlendirebiliriz, 2. eleme ve 3. ön eleme için o kadar önemli ki. bu adamlar güvenli liman temmuz sonunda yapılacak maçlar öncesi.

    bu maçlar için çok sağlam iskeletimiz var. genel düşüncenin aksine bütün transferleri erkenden bitirme zorunluluğumuz da yok.

    şampiyon yolu yerine lig yolundan ilerlesek her şey çok farklıydı. bir anda marseille, braga, psv eındhoven muhtemel rakiplerdi. bu senaryoda kırmızı alarm verilirdi transferde. fakat şuan kiralık dönenlere ve satılması konuşulan as futbolculara rağmen sağlam bir takım yapımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın