• 533
    galatasaray basketbol takımının yıllardır formasını işgal eden oyuncu.

    basketbol'u futboldan ayıran en önemli şeylerden biri de bütün oyuncuların oyunun her iki alanında da efektif olmasıdır. yani mesela futbolda mevkisi stoper olan bir oyuncunun skora katkısı olmazken, santrafor'un da defansa katkısı pek yoktur. basketbolda böyle bir görev tanımı yoktur çünkü parkedeki 5 kişi de bütün işleri yapmak zorundadır!

    mesela göksenin'in her iki işi yaptığını hiç görmedim. savunması iyi deniyor ama bence iyi değil. tuttuğu adamlar genelde maçın en skoreri oluyor. neyse hadi diyelim ki iyi olsun, e abi adam ilk çeyrekte hemen 2-3 faul yiyor ve kenara geliyor. böyle olunca da takımımız faul hakkımızın dolmaması için savunmada tamamen siniyor. yani aslında yarardan çok zararı olmuş oluyor.
    hücumda ise böyle yeteneksizini görmedim. en basitinden bu sezon ortalama 30 maç yaptık ve birçoğunda 20+ dakika süre aldı. bu 30 maçın 17'sinde ortalama 5-6 sayı atmış. yahu 20 dakikadan fazla oynadığın bir maçta nasıl olur da 5-6 sayı atabiliyorsun abi? 31 yaşına kadar nasıl geliştiremiyorsun kendini? hadi tamam gelişemedin diyelim, olm bari fiziğine dikkat et be. resmen g*tü göbeği salmışsın!
    adamın şut stiline bile takılıyorum. yemin ederim ortaokuldaki seçmeleri hatırlatıyor bana.

    acayip derecede dolmuşum ben bu adama. neyse, sözün özü kendisi yeteneksizin tekidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın