resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4104
    gomis için 'şampiyon yaptı gitti' diyemem mesela hiç bir zaman, büyük maçlarda ve en kritik son maçlarda gösterdiği kötü performans sebebiyle, fakat icardi şampiyon yaptı abi. tabii ki bu tek kişilik bir iş değil, arkasında gerçekten kaliteli isimler de vardı ama icardi bu takımı şampiyon yaptı. şimdi elinde çok büyük bir koz var. kalmak istiyor olsa dahi gitmek istiyomuş gibi gösterip çok daha kaymaklı bir sözleşme kapabilir. bunda malum temsilcisinin de payı büyük.

    yönetimin kendisi hakkındaki izleyeceği strateji gelecek sezonun tamamına hatta gelecek yıllardaki hedeflerimize direkt etki edecek. yakın zamanda santrafor konumunda çok büyük isimlerin gündeme sık sık gelmesini bekliyorum. ilgimiz yoksa bile, gündeme gelecekler.

    ama ben şunu söyleyeyim, yönetici değilim, dolayısı ile duygusallığımı tümüyle kenarı bırakıp çıkarlarımı gözetmek zorunda da değilim. benim çıkarım, galatasaray'a olan sevgimden ibaret. ve bu adam bu takımdayken her şey bir başka güzel oluyor ve olacak gibi de be öyle değil mi? :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın