• 3212
    tekstil sektörünün içinde olan birisi olarak buradan zarar etmek için çok net söylüyorum iki ihtimal var. birisi ya da birileri çok fena götürüyordur. ya da çiftliğe dönmüştür, liyakata bakılmadan bütün herkes doldurulmuştur, 10 kişilik işi 100 kişi yapıyordur. yoksa mümkün değil yani bu kadar kötü bir yönetim.

    karlılık mağaza sayısı ile doğru orantılıdır. ne kadar çok mağaza o kadar çok ürün o kadar düşük birim maliyet o kadar yüksek kar marjları demektir. bir noktada optimum noktayı bulur ve kalırsın çünkü daha fazla büyürsen riskin de yani maliyetlerin de o kadar artar. işte bu noktada kimsenin bu hesapları yaptığını zannetmiyorum.

    iki çözümü var bu işin. biri beni getirmek işin başına :)) ya da gerçekten perakende sektöründen anlayan birisini getirmek de olabilir.

    diğeri ise istiklal ve stad mağazaları hariç bütün mağazaları kapatıp lisans satmak. yani şöyle örnek vereyim nike'a diyeceğiz ki benim formalarımı sen sat yıllık şu kadar para ver. gömlek için damatla, spor ayakkabı için kinetixle, atıyorum bebek kıyafetleri için lc waikiki ile anlaşma yapıcaz. hiç bir giderimiz yok sadece galatasaray markasının lisans gelirleri var. bütün ürünlerden belli sayıda toplayıp dediğim gibi istiklaldr ve statta sat kalanı bırak özel sektör senin adına satsın. sen paranı al kenara çekil.

    gerçekten zor değil bu işler de, bakıp ilgilenen var mı bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın