• 364
    taraftarımızın uçuk kaçık burnu havada taleplerinin son bulması gereken konsantrasyon gerektiren maç.

    musleraya daha önce penaltı kullandırmıştık evet ama o rakibi küçümsemek için değildi, takımdaki herkesin golü vardı o sezon, muslera eksik kalmıştı. şimdi torreria’nın şampiyonlukta büyük payı olup golü olmaması gibi bi durum yani. daha önce de fener karşısına şampiyon çıktık ayrıca, kadıköyde üstelik ve o zamanlar kadıköyde kazanamıyorduk. o kadar rahat bi maçta kadıköy serisini bitirebilirdik, üstelik burak yılmaz’ın penaltı golüyle öne de geçmiştik ama 2-1 yenildik sonra.

    şimdi de benim için pek bişey ifade etmiyor ama 6-0’ı kafaya takan taraftarımız varsa, bu maç rövanş için en uygun maç. evet genç oyuncularla çıkmak da değişik bi özgüven seviyesi olur ama nihayetinde sıradan bi maç olarak kalır. alacağımız farklı bi galibiyet ise fenerliler tarafından yıllarca hazmedilemez. dolayısıyla intikam isteyenlerin aklı selim olması ve bu fırsatın bir daha kolay kolay gelmeyeceğinin farkında olması gerekir.

    ha bana sorarsanız dümdüz galibiyet alsak da yeter, fark atarsak ali koç kesinlikle ve kesinlikle istifa etmek zorunda kalır ve bu da uzun vadede işimize gelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın