• 95
    beni en çok geren, korkutan transfer dönemi bu.

    elimizde kerem, boey, torreira, nelsson gibi avrupa'nın herhangi bir takımda rahatlıkla oynabilecek 4 tane cevher var. eminim bir çok kulüp bu oyunculara talip olacak.

    oyuncular tabi ki büyük ligde oynamak ister, buna saygı duymak zorundayım ama bu adamların yerini doldurmak çok zor. en azından kısa sürede.

    bu dört oyuncuya sahip çıkabilecek miyiz, onlar elimizden giderse onların yerini kimlerle dolduracağınız, gelen oyuncuların takıma alışması, uyum süreci ne kadar sürecek.

    gelen ya da giden adamlar şampiyonlar ligi elemelerinde nasıl performans gösterecek. yıllardır beklediğimiz şampiyonlar ligine katılabilecek miyiz.

    rashica'yı, icardi'yi tekrar kiralayabilecek miyiz, alabilecek miyiz?

    6 oyuncunun durumu çok kritik ve transfer durumları en kısa sürede netleşmeli.

    nelsson şampiyonlar ligi'nde de başarılı olmak istiyoruz diyor, gözlerimin içi gülüyor, adam seneye de burada diyorum ama bu adama arsenal, tottenham falan talip olsa gitmek ister.

    ilk onbirin altı oyuncusunu da kaybetme riskimiz var. her ne kadar para kazanacak olsak da başarıyı sürekli kılmak için bu oyuncuları mutlaka elimizde tutmalı, sol bek, 10 numara, ortasaha merkez gibi zayıf olduğumuz bölgelere takviyede bulunmalıyız.

    6 oyuncunun 3ü gitse geçen seneki gibi 13.lük kovalarız.

    avrupa'da başarılı olmak için bu adamları kaybedip yeni gelecek adamların tutmama stresini yaşamak istemiyorum.

    hedefimiz avrupada istikrarı yakalayıp başarılı olmak olmalı. gelen, gelecek oyuncular burayı basamak olarak görmemeli, hedef olarak görmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın