• 335
    hem şampiyon olduk hem de en iyi oyuncularımızı bu maçta oynatabileceğiz. sarı kart sıkıntısını sağ salim atlattık. bu bile sahip olduğumuz motivasyonu gösteriyor.

    çok istediler, şampiyonluk mücadelesini derbiye bırakmayı. onları diri tutan da buydu. lâkin şampiyonluk yarışı böyle bir şey değil. 6 puan fark yaptıktan sonra 8 puan kaybettik biz. onlar ise 7 puan kaybetti. büyük takım bu mudur? galatasaray arkada olsa idi ya liderliği alırdı ya da şampiyonluğu son haftaya taşırdı.

    tam kadro çıkabileceğiz maça. eksiğimiz de yok. moralimiz yüksek, heyecanımız yerinde. onların ise can sıkıntısı ve mutsuzluğu var. tek düşmanımız rehavet iken onlar da hırslanmış olabilir.

    son dört haftada bir gol yedik. onda da kazımcan, sergio ve abdülkerim'in anlık yerlerini kaybetmesinden dolayı oluşan boşluktan geldi. son haftalarda edindiğimiz güçlü duruş ile yine rahat galibiyet alma olasılığımız mevcut.

    paldır küldür saldırmanın anlamı yok. şampiyonluk maçında bile bunu yapmadık. takım hâlinde savunma, organize atak ve oyun aklımız son haftalarda çok yüksek. aynı tarife ile istediğimizi alacağız. yeter ki tribündekiler gereksiz baskı kurmasın. savunmamız anadolu takımlarına benzemez. çok pozisyon vereceğimizi düşünmüyorum. başakşehir ya da ankaragücü değiliz. 3 karambol bulup 2 gol atamazlar bize.

    şampiyonluğu aldık. yeni sezonun hazırlığına başlıyoruz. planlar ve hayaller var. sakin olunmalı. karnaval havasında geçmeli. bütün sezonu bir maç ile değerlendirmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın