• 285
    dogru saydiysam 15. futbolu takip ettigim kadariyla * da 11. 2000 yilini ayri tutarsak benim icin en ozelleri:

    1. 2005-2006: oyuncularimizin aylarca maas alamadigi*, suyun karsi yakasinda bagdat caddesinde “galatasaray’a yardim” diye kutular kurulup alaya alindigimiz, kulubun gediklisi veteranlarin genc oyuncularin parasini cebinden odedigi, ve buna ragmen alex-aurelio-appiah-anelka-nobre’li fenerle son dakikaya kadar mucadele edip kazandigimiz sampiyonluk (fenerliler bugun hala denizli maci saibeli diye aglar* )

    2. 2011-2012: belki de 2000 yilindan o yana en kompakt futbolu oynadigimiz ve ligde 10 puan fark attigimiz ama o sene “cikartilan” playoff garabeti yuzunden puanlarin yariya indirildigi ve son macimizin binbir uc kagitla kadikoy’e tasindigi, ve buna ragmen soke soke aldigimiz sampiyonluk.

    diger sampiyonluklar da cok onemli tabi hatta bunlara arena’da sneijder sampiyonlugunu da ekleyebilirim ama dedigim gibi. yukaridaki iki sampiyonluk tarihimiz acisindan en onemli sampiyonluklarimiz arasindadir. ilki maddi sikintilar yuzunden dibe giderken hayat opucugu vermis; ikincisi ise 6 kasim 2002’de kaybettigimiz psikolojik ustunlugu fenerbahce’den almamiza sebep olmustur. o tarihten sonra kadikoy’un kutsal mabetligi, cehennemligi falan kalmamistir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın