resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1856
    sezonun büyük kısmında baya iyi oynamış futbolcu. 30 mayıs 2023 ankaragücü galatasaray maçı'nda da hiç fena oynamadı. 3. gol öncesi önemli bir pozisyonu kesti ve zor pozisyonda topu defanstan çıkarıp atağı başlattı. zaten 4. golü de attı. maç içinde en az 4-5 tane çok güzel diagonal pas attı.

    bence ligin son döneminde oyununu düşüren mertens'in kötü formu oldu. orta sahada bu kadar yükü almaya uygun bir futbol yapısı yok çünkü kendisinin. mertens'in sık top kaybetmesi hücum devamlılığımızı düşürüp takımı daha çok geriye koşturmaya başladı. eskiden mertens rakip hatları kıran bir futbolcuyken ligin son düzlüğünde malesef kritik anlarda rakibe top kaptıran futbolcuya dönüştü.

    oliveira açısından kritik nokta bence zaniolo gibi bir futbolcu ile de oynamaya uygun bir oyun yapısı yok. çünkü onun da mertens gibi bir defansif katkısı bulunmuyor ve aynı zamanda en az mertens'in son dönemi kadar top kaptıran bir futbolcu. eğer önümüzdeki sezon zaniolo ile oynayacaksak bence orta sahaya mutlaka dinamik bir futbolcu almamız gerekiyor. bu oliveira'nın da üzerindeki baskıyı azaltacaktır.

    son tahlilde öyle yada böyle çok klas futbolcu ve 23/24 sezonunda önemli kozlarımızdan biri olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın