• 46478
    "çok heyecanlıyız. maç, maç geldik buraya. son bölümde özellikle hedefimize uzanacak şekilde gelmek önemliydi. son 3 maç ki konsantrasyon bizim en önemli noktalarımızdan. gol yemeden iyi performans ortaya koyduk. zor bir takımla oynuyoruz. ankaragücü ligde de kupada da yoluna devam etti. hedefimiz kazanmak. tabii ki bu maç özelinde hayallerimiz var. ben, oyuncular, taraftar...bugün burada tur atmak hayalimiz var. bunu gerçekleştirmek oyunculara düşüyor. onlara güveniyor ve inanıyorum. bu hafta da aynı istekle şampiyonluğa ulaşanın bizim olmamızı umut ediyorum. buraya gelirken bunu hayal ettim. umarım yaşarım son haftaya kalmadan. burada kazanmak istiyoruz. cumhuriyet'in 100. yılı, ankara'dayız. bu da bize ayrı motivasyon aslında. kupayı burada kazanmak çok önemli. bunu hayal ederek geldik. umarım buna ulaşırız.

    güzel bir tesadüf. inşallah bu kafamda yaşadığım gibi tekrar gerçekleşir. oyuncularıma da 30 yıl önce burada şampiyonluk kazandığımız söyledim. teknik direktör olarak da dilerim bunu yaşarız. benim içim çok önemli taraftarla beraber bu yolda yürüdük. onların desteği çok önemli. hava alanında, yağmurda bekleyenler vardı. bugünde yağmurda oynayacak oyuncular var. umarım onlara yakışan şekilde, ellerinden geleni yaparlar.

    hayal ediyorum maç sonu kutlamayı. tabii ki futbol bilinmezler oyunu ama bu zaman kadar oynadığımız oyun ve mücadele taraftarlarımıza yakışır bir oyundu. kazanmak onları mutlu etmek için çok fazla çaba verdik. bugün de aynı çabayı vereceğiz. belki gerçekte değil ama hayalimizde kupayı bugün burada kaldıracağız. ankaragücü taraftarına da çok saygı duyuyorum. inşallah kazanırsak taraftarımızı sevindireceğiz. onlara bir şampiyonluk daha hediye etmek istiyoruz."

    30 mayıs 2023 ankaragücü galatasaray maçı öncesi okan buruk
App Store'dan indirin Google Play'den alın