• 248
    şampiyonluk maçı olması haricinde, lig sıralamasında can çekişen ve son zamanlarda iyi oynayan bir rakiple oynayacağımız çok zor bir maçtır.

    rakip ankaragücü özellikle ligin ikinci yarısında ömer erdoğan'la birlikte oldukça ivmelenmiş, oynadıkları futbol sonuçlara yansımayınca yerine tolunay kafkası getirmişti. o bet herif kimyayı çok da değiştirmedi ancak takım daha derli toplu görünmeye başladı. sezonun ikinci yarısını değerlendirdiğimizde skorlardan bağımsız ligin göze hoş gelen 4-5 takımından biri konumundalar ve bu maç özelinde kaybedecek hiç bir şeyleri yok.

    öncelikle bu maçı kaybetmemeyi bir cebe koymamız lazım diye düşünüyorum. konya'daki gibi bir akışı ve planı kaldıramayız. dolayısıyla okan hocanın savunma güvenliği ön planda tutup, haldır huldur saldırmayacağını ve oyunu düşük tempoda tutacağını düşünüyorum. boş alan bırakmadan, doğru pres yapıp topa hakim olmak isteyecek ve hangi pozisyon olursa olsun gerek savunmada gerek hücumda doğru alanda yer almayı öncelik haline getireceğiz gibi duruyor.

    kafamda 16 mayıs 2023 istanbulspor galatasaray maçının bir kopyasını canlandırıyorum ancak ankaragücü'nün skor bulması çok daha olası, fakir osimhen'i ali sowe'a dikkat. 1-2, 1-3 yapalım bitirelim bu işi isterim.

    okan hocadan tek istirhamım, sahaya çıkan 11'den kimsenin pestili çıkmadıkça bir değişiklik yapmaması. bu maçta kenardan gelen midtsjö, berkan, barış alper, kaan ayhan görmek istemiyorum skoru almadıkça. alanya maçında yürüyüşe böyle başladık böyle bitirelim plandan sapmadan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın