• 1651
    anka haber ajansi sayesinde umuttan uzuntuye donusen ruh halini iliklerime kadar yasatan ulkem. hatta su an disarda konvoy yapanlar dombra calanlar var galiba en cok alisveris yaptiklari a101 urunlerine bu gun gelen %30 zammi kutluyor bu arkadaslar.

    uzuluyordum fakat ekside bir baslik vardi muhalefetin kaybetmesine sevinmek diye biraz olsun teselli buldum.

    bu tabloyu toparlamak icin muhalefetin epey bir mesai harcamasi gerekecekti kolay bir durum degil yillarin tahribati. en ufak bir yol kazasinda dahi muhalefete dusebilecek akp ekonomiyi siz bu hale getirdiniz vatan millet sakarya gazi ile yeniden iktidara gelebilirdi. simdi tahribatlarini kendileri duzeltmek zorundalar ki ben hic ihtimal vermiyorum bu politikalarla mucize bile degil.

    ayrica demekki hem ekonomi, hem multeci politikasi konusunda dibi gormemisiz ki yonetenlerimiz tekrardan bizi yonetmeleri icin layik goruldu. sanirim bir seylerin degismesi icin o dip noktayi ne pahasina olursa olsun yasamamiz gerekiyor.

    bakalim faiz indirme ile ekonominin carklari ne kadar isleyecek ya da her gun sosyal medyaya yansiyan multeci sapikliklari su anki halden pek memnun kitlenin canina ne zaman tak edecek ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın