resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 59
    https://twitter.com/...2N3ZDySUExLUzhBzxRtg

    https://twitter.com/...2N3ZDySUExLUzhBzxRtg

    sami yen haber’e göre ilgimizin olduğu ve bu ilginin torreira ile alakasının olmadığı söylenen oyuncu. sami yen geçen yıldan beri kap’tan önceki son durak gibidir, o yüzden güvenilir bir kaynak olarak görüyorum.

    paredes’e gelecek olursak; evet düşüşte olan bir oyuncu. zaten öyle olmasa dünya kupası kazanmış takımdaki bir oyuncuyu biz ancak rüyamızda görürüz. unutmayalım ki bugün izlemeye doymadığımız torreira da düşüşte olan bir oyuncu olarak geldi. oyuncunun tek olumsuz yanı da bu.
    olumlu özelliklerine bakarsak henüz 28 yaşında, ileride satabileceğimiz bir oyuncu olmasa da en az 3-4 yıl üst düzey katkı sağlayabilir. tekniği ve topla ilişkisi iyi. hırslı ve mücadeleci bir oyuncu. büyük takım ve organizasyonlarda tecrübesi fazla.

    torreira ile yan yana oynar mı? oynarsa nasıl olur? bu soruları daha teknik bir gözle irdelemek gerek. ama ben kabaca torreira-parades ikilisinin hücumda fazla etkili olamasa da takım savunmasında ve orta saha hakimiyetinde üstün olacağını düşünüyorum. iki mücadeleci ve sert oyuncunun önüne zaniolo, icardi ve hatta di maria’yı gönül rahatlığı ile koyabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın