resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 1929
    ben kendisinden bu sezon itibariyle daha fazla gol ve asist bekliyordum. özellikle son haftalarda çokça da eleştirdim. ancak yüksek mücadele gücü ve uzun dönem süren iyi oyunumuzun önemli bir parçası da olması sebebiyle düşük skor katkısı kabul edilebilir bir durum oldu.

    kendisinden beklentim 30 mayıs 2023 ankaragücü galatasaray maçında ceza yayı civarından zımba gibi şutla mı yoksa tilki gibi karambolde mi başarır bilmem ama bir şekilde golünü atıp deplasmanda maçı kazandıran isimlerden biri olması. bu tarz maçlarda gol atanlar uzun yıllar unutulmaz. zamanında radu niculescu vardı sadece yarım sezon oynadı. ancak şampiyonlar liginde liverpool, ligde samsun'da son dakika golü ve şampiyonluk maçında kocaelispor deplasmanında şampiyonluğun imzası olarak tanımlayabileceğimiz golü sebebiyle hala iyi hatırlarız.

    sen napoli tarihinin en golcü futbolcusunun. 6 gol 3 asist nedir dries. top ayağına gelince klasına yakışır şekilde zımbala. gol ve asistlerinle çıkar bizi oradan. şampiyonluk maçına damganı vur. bu potansiyel kendisinde mevcut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın