• 530
    safi zarar. zarar, zarar, zarar. başka bir şey değil. bu adama yıllarca kaptanlık verip bu kulüpte 8 senedir barındıran her kim varsa ortada 2 ihtimal vardır, başka bir ihtimal yoktur;
    1) gerçekten yıllardır basketboldan anlamayan yöneticilere sahibiz.
    2) bu arkadaşın elinde birilerinin kasetleri var. bunun başka bir izahı yoktur benim gözümde.

    bugünkü maçta kaçırdığı 3 şut da potamıza fast-break olarak döndü ve tamamında sayıyı yedik. şutu o kadar kötü atıyor ki çembere zor değen top anında potamıza geliyor. şutların ikisini soksa +6 marj yapacakken -4 marj yiyoruz. bunlar olsa maçı kazanmamıza yetecek. hadi şutları sokamadın diyelim. şunları düzgün at da hızlı hücum yemeyelim de savunmamız dengede kalsın.

    maçın ilk yarısında bir pozisyonda faulü muhaymin mustafa yapmışken hakeme itirazından dolayı gereksiz yerde teknik faul yedi. pozisyon da net faul ve bu görmüyor bile pozisyonu. neyin itirazı kardeşim bu. bir de sırıta sırıta koşması yok mu, insan gerçekten de hayret ediyor.

    hani savunmacı derler ya bu arkadaşa, maç boyu savunduğu adam holdyn grant maçı 31 sayıyla bitirdi. tamı tamına 31! öyle pozisyonlarda geç kaldı ki takımları ve oyuncuları tanımayan birisinin aklına farklı şeyler gelir. perde yiyor, perdeden çıkabilirken uzaktan seyrediyor ve üçlüğü yiyoruz. kaç kez aynı senaryoyu izledik, sayamadım. bu takımın bunca senedir ‘tümörü’ bu oyuncudur. tabi ki yüzlerce etmen, yüzlerce parametre sayabiliriz bu konu hakkında ancak en büyük sorunların başında bu oyuncu geliyor. bu açık ve nettir.

    (bkz: 26 mayıs 2023 türk telekom galatasaray basketbol maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın