• 92
    fm 2005'ten beri bağımlısı olduğum oyunun 2023 versiyonu. lakin şöyle bir sıkıntı var ki ben en dar imkanları olan, alt ligde düşmemeye oynayan veya bütçesiz takımları bile adam etmiş, rekabetçi yapmış veya üst sıralara oynatmış bir hoca olarak, 2023'te maalesef kovulmalara doyamadım. ya oyun çok zor, ya ben mallaştım, ya da şanssızlıklar peşimi bırakmıyor.

    önce memleket takımı kastamonuspor'u alayım dedim fakat galiba 20 küsürüncü haftada kovuldum.
    sonra ingiltere alt ligine gideyim dedim, charlton'ı aldım fakat onda da ligin bitimine 5 hafta kala orta sıralardayken kovuldum.
    son olarak bursaspor'u aldım. 19-20 yaşında çocukların olduğu kadroya, 15k transfer bütçesine rağmen kiralık veya bonservissiz adamlara dalıp ilaveler yapmaya çalışırken şaaak transfer yasağı geldi. 1.5 sene boyunca transfer yapamayacağım. lige böyle başladım, 4 maçta 2 galibiyet derken takım yine serbest düşüşe geçti. kupada 3. lig takımına penaltılarla elendim. kısacası takım oynamıyor, ne yaparsam yapayım, takım düzelmiyor.

    600 lira bayıldığım oyunda taktikleri de değiştirsem, önceki bütün fm kariyerlerimde müthiş işler yapan formasyon, taktik, dizilişleri de kullansam, bir türlü iyi sonuç ve iyi skor alamıyorum.

    ciddi ciddi özgüvenimi sarstı bu oyun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın