• 17
    antalyaspor'un puan almasının elzem olduğu maçtır. puan durumu ve fikstirü incelersek düşme adayları matematiksel olarak antalyaspor , sivasspor , giresunspor , kasımpaşa ve alanyaspor gözüküyor. bunlardan alanyaspor , kasımpaşa ve ankaragücü'nün eli biraz daha rahat ama antalyaspor , sivasspor ve giresunspor net düşme adayı.

    sivasspor 37 puanda evinde kayseri ve konyaspor ile oynayacak bir hafta bay geçiyor. iki maçı alıp 43 puan alma ihtimali çok yüksek.

    giresunspor 34 puanda evinde trabzonspor dışarıda düştüğü garanti olan ümraniyespor ve yine evinde düşme potasındaki rakibi antalyaspor ile oynayacak. tahminim trabzon ve ümraniyeden minimum 4 puan alırlar yani 38 puanları garanti evlerinde de 6 puanlık maç olan antalyaspor'u yenerlerse kendilerini kurtarırlar.

    antalyaspor ise 38 paunda deplasmanda fenerbahçe , garanti maç hatayspor ve son maç deplasmanda giresunspor maçları var.hatay maçından garanti 3 puan geldiğinde 41 puan olacak.fenerbahçe maçında puan kaybederlerse işleri sıkıntıya girebilir. zira giresunspor ile ilk yarı yaptıkları maç 2-2 bitmiş. yani giresunspor kendi evinde maçı alırsa antalya'nın üstüne kendini atabilir.bu sebeple ben antalyaspor'un fenerbahçe maçına minimum 1 puan parolası ile çıkacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın