• 3046
    bir depremzedeyim, depremde arabam hariç kalan maddi her şeyimi kaybettim. dershanem, evim, eşyalarım, 15 yıllık birikimim olduğu gibi yok oldu gitti, bir kuzenim ailesiyle beraber yok oldu. çok sevdiğim abilerim arkadaşlarım aileleriyle beraber yok oldu. şimdi bunları niye söylüyorum, ben şu halimle bile depremi çok hafif atlatanlardan biriyim. ne hikayeler oldugunu ucundan kıyısından duydunuz.

    şimdi bu böcek kulüp, böyle bir felaketi bahane edip oynadığı ve kaybettiği maçların geçersiz sayılmasını, sahada kazanamadığı puanların kendisine masada verilmesini, sahada kazanan rakiplerinin puanlarının iptal edilmesini, haksızlığın dibine vurulmasini istiyor ya, içimden geçerek söylüyorum: umarım belanızı bulursunuz. umarım bu iğrencligi yaptığınız için çok pişman olursunuz. umarım böyle bir olaydan haksızlık yaparak kendinize başarı devşirmeye çalışmanız başınıza öyle işler açar ki bunu yaptığınıza bin defa pişman olursunuz.

    taraftarı olduğum kulüp bunu yapsa surda bu harekete destek verecek üç beş kişi çıkmayabilir bile belki. çoğunluk sahada kaybettiğimiz o puanların deprem gibi bir felaket sonrasında masada kazanilmaya çalışılmasına kendisi tepki gösterir hatta.

    ama işte büyüklük de burdan geliyor demek.

    iğrenç bir kulüpsünüz. taraftarıniz değilim ama sizinle aynı ligde oynayan bir kulübü destekledigim için bile utanacağım nerdeyse. rezil herifler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın