resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 3867
    sanırım ülkemize gelmiş en sansasyonel futbolcu. sansasyonel diye bir kelime olmasaydı bile mauro icardi sansasyonel olurdu.

    bu ülkeye kendisinden çok daha büyük futbolcular geldi, avrupa futbolunda çok daha büyük isim yapmış santrforlar geldi. son 10 yıl içinde bile drogba, van persie, mario gomez, falcao, gomis, eto'o falan gördü bu ülke.

    ben icardi kadar etki yaratanını görmedim. saha içinde de saha dışında da. icardi kadar maç başına skor üreten, fantastik asistler yapan, acayip goller atan, bütün derbilere damga vuran, saçma sapan kafa golleri atan bir adam görmedim.

    bu işin saha içi kısmı, bir de saha dışı var. zaten ''ırz düşmanı'' gibi ilginç bir etiketle geldi herif ülkeye. biz gördük ki daha da ilginç bir adammış. karısıyla, bizim ülkemizde bir daha göremeyeceğimiz tarzda bir ilişki, ilginç selfieler ve sosyal medya paylaşımları, bebek yüzlü çapkın tipi, ara ara kabaran güney amerikalı damarı, 2 gol attığı maçtan sonra millet daha vadi'den çıkamamışken uçaktan fotoğraf atması, bir yandan kızlarıyla çok ilgili bir baba olması, aşkın olayım gibi bir şarkıyla özdeşleşmesi... bu herifin imajından gülüşüne, sahadaki tavrına kadar her şeyinde şeytan tüyü var. normal bir adam değil bu. en garibi de bireysel olarak bu kadar ön planda olmasına rağmen tamamen takım için oynayan bir adam. bencillik kelimesine en uzak futbolculardan biri.

    bu herif bütün taraftarı sarı kafa yapmaya yemin etmiş. inşallah şampiyonluk kupası da ellerinde kalkacak ama torbacı cemal'in cerrahpaşa baskınından sonra söylediği gibi ''bunca hasım gördüm, böylesini görmedim. koca ligi kestane yaptı, çizdi, gitti.'' bir şeyin yaşanmasından korkuyorum. gitme lan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın