resim
Ángel Fabián Di María Hernández
Takım:Benfica
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.78
Uyruk:Arjantin
  • 668
    https://twitter.com/...780269727625216?s=20

    fabrizio romano'nun söylediklerine göre juventus ile anlaşamamış futbolcu. di maria özel hayranlık beslediğim bir futbolcu bunu defalarca yazdım sözlükte. kupaların, finallerin futbolcusu. elit seviyede rekabet, tecrübe, yetenek, süreklilik... kariyeri bu kelimelerle tanımlanabilir.

    fakat mutlaka alınsın gibi laflar söylemiyorum, transfer dönemi dinamikleri gereği bunu söylemem, belki de milot rashica ile devam edilebilmesi daha hayırlı olur. bilemiyorum. detaylı düşünmek gerekiyor. tahmin ediyorum yaş itibariyle daha iyi seçenek daha birçok futbolcuya girişimde bulunuluyordur.

    https://64.media.tumblr.com/...9HG1rn8ggdo2_250.gif
    şampiyonlar ligi tarihinin top 10 kanat futbolcusu arasında yer alır. kariyerinin bu döneminde şampiyonlar ligi 2023-2024 sezonunda forma giymeyi sonuna kadar kovalayacaktır. yeni sözleşmesini bu kriter belirleyecektir.

    şampiyonlar ligi deyince, gruplarda olacak 32 takımın büyük çoğunluğunun kanat bölgesinde ihtiyacı yok, o noktada çok fazla rakibi olmayacak galatasaray'ın.

    sn. erden timur'un mutlaka girişimde bulunduğunu düşünüyorum. kesin odak olarak yöneldiğini düşünmüyorum fakat seçeneklerden biri olarak girişimde bulunulacaktır.

    o bölgede ki ilgilenilen diğer alternatifler, milot rashica'nın durumu di maria ile galatasaray'ın detaylarda ortak noktada buluşması ve di maria'ya talip olan kulüpler belirleyici faktörler olacaktır.

    bu tarz 33+ elit futbolcuların transferine kesin olarak hata veya kesin olarak alınmalı şeklinde yaklaşmıyorum. son 3-4 ay form durumu, sağlık durumu detaylı değerlendirilip kısa kontratla faydalanmak harika bir şey. 1+1 kontrat ile faydalanıp vedalaşmak.

    örneğin mesut özil, fenerbahçe'nin verim alması sürpriz olurdu. mertens ise katkı almamamız sürpriz olurdu.

    son olarak di maria 2022 dünya kupası ve sonraki juventus sürecini kötü geçirmedi, hala yeşil sahada verebileceği şeyler var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın