• 8
    benim aklıma ilk gelen paralel evren senaryosu, 2000 yazında sözleşme uzattığımız fatih terim ile yeni sezona hazırlanan galatasaray.

    halil özer'in o dönemlerde kulüp içerisinde bilgi akışı güçlüydü. kendisi de yazdığı kitabında, o yaz, yaşlanan yabancıların genç isimlerle değiştirilmesinin planlandığını söylemişti. hatta uefa kupasını aldığımız günlerin devamında popescu-hagi-taffarel gibi isimlerin alternatifleri basında tartışılıyordu. hatrımda kalan tek isim, monaco'da oynayan defans oyuncusu martin djetou. popescu'nun yerine onun düşünüldüğü söyleniyordu.

    fatih hoca gidişine dair ser verip sır vermezken tek bir soruya cevap vermişti. uefa kupası finalinde alacağımız skora göre gidip gitmeyeceğime karar vereceğim demişti. 17 mayıs'ta çok büyük coşku yaşamıştık; ancak sonrasında papermoon'da italyanlarla yemek yediği görüntüleri görünce sevincimiz hüzne dönüşmüştü.

    kim bilir, 17 mayıs'ta kaybetseydik ve fatih hoca takımla devam etme kararı alsaydı, yapılacak genç ve doğru hamlelerle beraber o pirana gibi ısıran, saldıran takım şampiyonlar ligi'nde neler yapardı? (bu noktada bülent akın, serkan aykut, mario jardel üçlüsü için harcadığımız astronomik bütçeyi göz ardı etmeyelim.) bu sorunun cevabı, her galatasaraylının zihnini kurcalayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın