resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 1071
    rashica'yı beğeniyorum. aslında gayet teknik ve hücumcu kanat özelliklerini (ve kerem'de olmayan bir ilk dokunuş yeteneğini) akıl almaz bir pres ve defansif disiplin ile birleştiriyor. kuyt, park ji sung vs tipi kanat ve galatasaray'da bu sistemin işlemesi için varlığı aşırı önemli.

    kendisi hakkında iki önemli detay var. hücum potansiyelinin asıl tavanı aslında sol kanatta ters ayaklı oynadığı zaman ortaya çıkar. aslında ayak olarak rashica solda yunus sağda daha uygun bir ikili mesela. bunlar ve takıma uyumu göze alındığında takıma katılmasını isterim.

    fakat ikinci detay da şu: rashica'yı iyi hatırlayan bir takım şu an yok. werder taraftarı tanıdığım da pek iyi hatırlamıyor, premier lig transferi diye gelip bir şey gösterdiği norwich de keza öyle. rashica'nın bonservisi alınacaksa bu pahalıya gelmemeli. ilk haberler 8 milyon istendiği yönündeydi ve bu çoğu insana makul gelmişti ama bence çok yüksek bir rakam. norwich'te zaten para pek yok, fenerbahçe'nin dahil olması özellikle ryan kent sonrası tamamen akıl dışı. gerekirse alternatifi hazırlanıp 5 milyon euro'nun altına kadroya katılabilmesi lazım. benim bu fiyat bareminde gördüğüm ve stili çok benzeyen birkaç oyuncu: kevin agudelo (spezia), alexis flips (reims), bir tık daha pahalı fares chaibi (toulouse).
App Store'dan indirin Google Play'den alın