resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 4219
    --- alıntı ---
    şenol güneş: "bunu suçlamak için söylemiyorum ama bu lig, sonuçlar ne olursa olsun mantık dışı, hukuk dışı bir lig. 2-3 hafta dinlenip bir maç oynuyorsunuz, bir takımın puanı yok, oradan 3 puan alıyor. 'haa bu takımın acaba kiminle maçı var?' şu an o şansımız görünmüyor ama galatasaray-fenerbahçe maçı oynanacak, sonra onların maçı yok. şampiyon belirlenmiş olacak ve lig onlar için bitmiş olacak. fenerbahçe, yarışa devam etseydi onun da maçı yok. bir tanesi devam etse ve diğerinin maçı bitseydi ne olacaktı? 1 hafta maç ne oldu diye bekleyecekti."

    --- alıntı ---

    türk futbolunun kötü günler geçirmesinde payı en fazla olan kişilerden biridir. çünkü her zaman tek derdi kendisi ve takımının durumunu olmuştur. hiç bir zaman türk futbolunu ya da ülkesini düşünen biri olmamıştır.

    milli takıma gider, yabancı sınırı ister, takım başına geçer 11 yabancı ile maçlara çıkar, kurallar eğer kendi işine yaramıyorsa, bunun hukuk dışı olduğunu savunur. o kadar izansız ve mantıksız konuşur ki, depremden önce oluşturulan fikstürün adaletsiz olduğunu söyler. sahada alamadıkları puanları gasp etmek için elinden gelen her şeyi yapıp, buna engel olmak isteyenleri suçlar.

    başkanı ve kendisi yüzsüzlükte 2022-2023 sezonunda master yaptılar. ben bizzat yaşadığım olaylardan dolayı zaten kendisinin kötü ve iki yüzlü bir insan olduğunu biliyordum da, insanların görmesi de çok iyi oldu.

    ayrıca fatih terim'in ligde olduğu yıllarda topuklamasıyla bilinir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın