• 6
    21 mayıs 2023 antalyaspor başakşehir maçı'nın ikinci yarısını parça parça izledim. ama izlediğim bölümlerde antalyasporu epey istekli gördüm. iyi savunma yaptığı söylenen başakşehiri bazı zamanlarda zorladılar. kısacası o maçta antalyasporu beğendim.

    bu maçta da antalyaspor fb'yi epey zorlayacaktır. özellikle wright'tan iyi bir transfer olma performansı bekliyorum bu maçtan.

    bu maçta fb puan kaybederse(kaç puan olacağı farketmez) biz ankaragücü'ne yenilsek de şampiyon oluruz. herkes bizim maça odaklandı ama bu maç da belirleyici olabilir. bu maçtan antalyaspor'un öne geçtiği haberi gelirse mesela bizim oyuncular telaş yapıyorsa da yapmayacaktır.

    ama ben istiyorum ki fb bu maçı kaybetsin. biz şampiyon olalım diye değil ama. fb ikinciliği de kaybetsin diye. fbnin bizim maçta yine ölüm kalım maçına çıkıp ölmesini istiyorum yine. fbliler "eskiden galatasaray'la bir final oynadığımızda şampiyonluğu kaybediyorduk, şimdi ikinciliği de kaybeder olduk. seviye düştük resmen" desin istiyorum. bjk'yi de sevmem ama fbyi hiç sevmem*.

    fb bu maçta puan kaybederse bizi yenmek zorunda kalacaklar ikincilik için. ama bu maçı kazanırsa bizle berabere kalmaları ikincilikleri için yetecek. herkes şampiyonluğa odaklandı ama sezonu daha geç açmak için sezonu ikinci bitirmek de önemli.

    kısacası; bazı haberlerde geçtiği gibi fbnin bizim maça çıkmama lüksü olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın