resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 4215
    ofsayt yiyeceğimi bile bile yazayım.

    kendisi her şeyden önce mustafa denizli ve fatih terim'le birlikte bu toprakların yetiştirdiği en başarılı 3 hocadan biridir. hamza hamzaoğlu'nun ayrılığı sonrası kendisine gitseydik farklı bir hikayemiz olabilirdi.

    bu sezon valerien ismael'in yerine geldiğinde cidden çok kötü durumda bir beşiktaş aldı. bir de yönetimde ceyhun kazancı'nın olması da cabası... araları bayağı bozuktur hala hayret ediyorum kazancı'nın görevinin başında olmasına.

    ismael bıraktığında beşiktaş bizden öndeydi de, eğer hala devam etseydi acaba bizden kaç puan geride olurdu şu anda? öyle bakmak lazım biraz da. her takımın yaşayabileceği gibi beşiktaş da şubat ayında 3 maçlık türbülansa girmiş ve bu durum onlara bayağı bir pahalıya patlamıştır. biz doludizgin ilerlerken şampiyon olabilceklerinden değil de, o 3 maçta 7 puan çıkarsalar fener değil kendileriyle yarışacaktık belki de.

    zaten sonraki süreçte de beşiktaş kadrosunu ve oyununu buldu ve bence şampiyonluk baskısı da olmadığı için özellikle son 8 haftadır ligin en güçlü oyununu oynuyorlar. gedson makinaya bağladı, mert sezonun en iyi kalecisi (şenol güneş'in bu sezonki en kritik hamlesi), redmond ve masuaku'nun yükselen formları + cenk tosun... tam da burada şenol güneş'i küçümsemek yanlış olur.

    hatay-antep 3 puan konusunda camiasıyla aynı çizgide olmasını yadırgamamalıyız. fatih hoca başımızda olsa, aynı durumda biz olsak, eminim hoca ara sıra basın toplantılarında kinayeli kinayeli lafını sokar riva'daki gediğe oturturdu. haklı veya haksız demiyorum ama tabii kulübün menfaatlerini korumak için gerekirse yanlış bir düşüncenin de arkasında duracak.

    adamın zaten galatasaray camiasıyla bir zoru da yok. anlayamadım kendisine olan tepkileri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın