resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 3839
    halen full konsantre oynadığını düşünmüyorum. sanki çok daha fazlasını yapabilirmiş de, “bu kadarı yeter yav” şeklinde sahada takılıyormuş gibi düşünüyorum. özellikle inter döneminde çok çok daha başkaydı bu adam.

    seneye şampiyonlar liginde o geri kalanını göreceğiz diye hissediyorum.

    bir de çok değişik bir adam. özel hayatı bu kadar çalkantılarla doluyken bu derece diri kalması çok değişik bir kafa. her insan başaramaz bunu. hakan şükür gören bir nesiliz sonuçta. adam gol orucuna girer, sakal bırakır. özel hayatında evliliği yolunda gitmez, taraftar dertlenir, yurtdışından teklif alır, aklı orda diye taraftar daha çok telaşlanırdı. icardi öyle değil hiç. yarın dünyaya göktaşı düşse, bu akşam maça çıkar atar golü. takım yenikken panenka atar, kaçırdığı gole kıs kıs güler. ya ben böylesini görmedim ya. eskilerden bir jardel vardı, top geldiği zaman aha attı dediğim, bir de icardi işte. icardi’nin farkı da hem atıyor, hem attırıyor. golcü dediğin biraz bencil olur aq ama yok bu herifin kafa çok farklı çalışıyor.

    dünkü maçta da hemen herkes kerem’e asist yapıp kerem’in olaya çakmadığı pozisyonda kaleye vuracağını düşündü, ters köşe yaptı hepimizi. attığı golde de herkes penaltı noktasına indireceğini zannederken fake atıp kaleye vurdu. fenerbahçe maçında topu sola çekti, pozisyon öldü derken tavana astı. kayserispor maçında da birebir aynı pozisyonda, rakip savunmacı sola çekmesin diye hamle yaptı, bu kez sağa çekip attı golünü. ben böylesini görmedim ya. cidden görmedim. brezilyalı ronaldo vardı, bir de bu var. eşi benzeri yok başka.

    adamda öyle bir aura var ki, karşı karşıya gelsen, mertens’in oğlu ciro gibi karşısında kilitlenir kalırsın. bir arkadaş grubuna denk gelse, o grubun en popüler insanı olur. biz anlatsak kızların facepalm yapacakları fıkraları icardi anlatsa gülmekten yere yatarlar. futbolcu olmasa da bir şekilde ünlü olurdu bu adam diye düşünüyorum. star aura’sı bu. herif doğuştan şanslı.

    bir de bu rahatlığı, gençken turizmle uğraştığından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum. turizmle uğraşanlar bilirler; her türden insanla muhatap olduklarından dolayı bir ortama kolayca uyum sağlarlar. milletin ağzının açık kalarak şahit olduğu olaylara “ee nolmuş yani” tepkisini verirler. mesela ben bir gün kafamın attığı bir zaman diliminde çantamı alıp yurtdışında çıkıp 1,5 sene kimseye haber vermeden orda yaşadım. 1 hafta geçti geçmedi, gittiğim gece kulübünün sahibi bana vip giriş kartı verdi. hiçbir şey de yapmamıştım halbuki. öyle alkol de çok takılan biri değilim. ama turizmle uğraşıp da amazon ormanlarındaki köye de gitsen bir şekilde anlaşmanın bir yolunu bulursun insanlarla.

    çok fazla uzatmayacağım ama umarım bizimle kalır ya. bence o da burayı çok seviyor. kalacak abi kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın