resim
Kazımcan Karataş
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 693
    beklentileri aşağıya çekmekte fayda var. 6 ay öncesine kadar o bölgede patrick van aanholt oynuyordu.
    kazımcan'ın tekniğini, sakinliğini, oyun bilgisini artırması lazım. eğer şimdiden bu kadar şişirirsek, sonrasında geri dönüşü de çok ağır oluyor.

    hakan ünsal falan deniyor, bu herşeyden önce hakan ünsal'a büyük bir ayıp. bir glasgow son 16 maçında attığı gole, beşiktaş'a 6 tane salladığımız maçtaki golüne bakın. hakan yıldırım gibi inerdi ceza sahasına, ya uzak direğe bir füze çıkarırdı, ya da çizgiye inip merkeze çok sert bir orta. bunu avrupa maçlarında da, elit seviyede yapardı. değil kazımcan, eksiklerini kapatmadan sacha boey bile next hakan ünsal olamaz.

    yine burada buna benzer bir hagi sneijder benzetmesi gördüm. olsa olsa mübalağa olur bu işin adı, eğer söz konusu galatasaray performansıysa. hagi emeklilik kararından önce biri kesin, diğeri emin olamadığım teklifler almış bir oyuncuydu. bu takımlardan biri inter milan, diğeri ise real madrid idi.
    sneijder ise en son asker bülentle okey oynuyordu arabistan vahalarında.

    yavaş yavaş, pozisyonuna transfer yapmadan, kendini geliştirmesini çok isterim. ama bunun için, o da kendisinin eksiklerinin bilincinde olmalı. çok çalışmalı. zaten hakan ünsal olursa bir gün, o zaman bu durum kendisine avrupa kulüpleri tarafından kallavi transfer teklifleri olarak döner.

    6 ay öncesine göre kendisini geliştirdiğini de söyleyerek entry'i noktalayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın