• 3
    fenerbahçe bu maçı 1 - 0 da kazansa genel averajda önümüze geçiyor zaten, farka gitmesine gerek yok.

    genel averaja bakılması için bizim ankaragücü ile berabere kalmamız lazım öncelikle -ki gol yemeden yenip şampiyon olacağız ya neyse- şu an averajda 7 fark var aramızda. fener bu maçı 1 - 0 alıp biz berabere kalırsak genel averaj farkı 6'ya düşüyor. genel averaja bakılması için bizi 3 farklı yenmeleri lazım. bizim 3 farklı yenince de zaten aradaki 6 averajlık fark direkt kapanmış oluyor. ikili averaj eşit ve genel averaj eşit hale geliyor. fener daha fazla gol attığı için de önümüze geçiyor.

    edit: fangoso mesaj atıp uyardı, henüz bu haftaki 3 0 hükmen galibiyetleri de işlenmedi dedi. bu durumda genel averajda zaten gerideyiz direkt ama 3 0 kazandığın ilk maçın ardından kendi sahanda genel averaja kalacaksa iş şampiyon olma zaten. fakat tekrar söylüyorum, daha 2 hafta önceden yazdım galatasaray gerçekten şampiyonluk modunu açtıysa bunu hücumu ile değil savunması ile yapar, biz artık gol yemeyiz dedim. ankaragücü maçında da gol yemeyeceğiz. atarsak şampiyonuz. hadi atamadık diyelim, fener bizi yendi, ona da peki diyelim, en fazla 1 gol atabilirler, ikili averajı alamazlar.

    şampiyonluk modu hücum değildir, savunmadır. ve biraz tarihe bakarsanız galatasaray'ın mayıslarda nasıl bir savunma yaptığını görürsünüz. bu takım lucescu zamanında son 7 haftada gol yemedi diye anımsıyorum mesela. yine süper finalde fener deplasmanında atarak değil yemeyerek kupa kaldırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın