• 229
    icardi'nin golüyle devre arasına 1-0 önde girdiğimiz stsl maçı. son top tercihlerimiz daha iyi olsaydı ilk yarıdan fişi çekmemiz mümkündü.

    her maç yazıyorum savunmadan çıkarken yaptığımız paslaşmalar bıktırdı, usandırdı artık. torreira'nın pozisyon faul olmasa yoktan yere skor 1-1 olabilirdi sivas'ın atak bile yapamadığı şu ilk 45 dk sonu. o pozisyondan 1 dk önce, muslera rakip yarı sahanın ortasına uzun top gönderdi, sivaslı stopper karşıladı ama top bizde kaldı; gittik orada bile geri pasla savunmaya döndük... beke havadan atılan toplara hiç girmiyorum bile. ayrıca burada çok isyan edilmiş ama torreira'nın pozisyonunda robin'in gördüğü sarı kart doğru gibi geldi bana. yine de hakemin takdir haklarını sivas lehine kullandığını, hakan'ın biri net diğeri tartışmaya açık 2 sarı kart görebileceğini atlamamak lazım. şu v.a.r ve orta hakem atamaları yönetim tarafından tekrar dillendirilmeli. lale orta denilen zatın amacı belli, sahibi belli. illa hayvan gibi doğranalım da kaos mu çıksın? 3 maç üst üste rakiplerimizin kırmızı kartı atlandı 3.sünde konya'dan puansız döndük.

    maça geri dönersek, 2. yarıda erken gelen bir gol daha sivas'ın ve rızamsı'nın bütün motivasyonunu çökertir. daha düzgün son top kullanımı ile çok rahat yapabiliriz bunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın