resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 3790
    yaptığı paylaşımlar sonrası gsstore 504 hatası vermeye başladı. reis gsstore'u çökertti. bildiğin konser, maç bileti gibi çöktü site.*

    müthiş bir adam. kendisinin de en az bizim kadar kalmayı istediğine artık yüzde yüz eminim. mario gomez örneği veriyorlar mesela; ama gomez daha mayıs ayında ''türkiye'de terör var://'' diye ağlamaya başlamıştı. saplamanın mucidi abimiz tişört tasarlıyor üstüne dövme yaptıracağım falan demiş. galatasaray dövmesi yaptırsa kim şaşırır?

    bu adamın bir sonbahar şampiyonlar ligi gecesi avrupa'nın devlerinden birine saplama stili gol atıp 55 bin kişiye adına haykırtarak ''galatasaray taraftarının icardi sevdası'' diye avrupa'da manşetlere çıkma hayali için çıldırdığına eminim ama kanıtlayamam. özel hayatı yüzünden avrupa'da çok itilip kakıldı. azerbaycan'da gördüğü sevgi ufaktan haber olunca bir çok yabancı ''böyle bir adam nasıl bu kadar sevgi görür???!!'' temalı error vermişti.

    şimdi ali sami yen hell'in sevgilisi olması iddia ediyorum dünya basınında manşet olacak. lionel messi bile yuhlanıyor şaka gibi. öyle yuhlama işlerine girmeyen çoğu avrupa taraftarı zaten tiyatro izler gibi takılıyor. ıcardi underrated olmaya zorlandığı avrupa'da bir çok dünya yıldızının kendi tribünlerinden göremeyeceği bir sevgi ve tutkuyla avrupa'dan intikamını alacak.

    aşk adamı seneye bizde kalırsa zlatan'ı şaşırtan elmander sevgisinin kat kat fazlası geliyor kolla kendini avrupa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın