resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3753
    yaptığı bir sürü hata var elbet. hemen aklıma gelenler;

    1- yapılanmaya karar verilip imparator’un istediği oyuncuları almaması; bana kalırsa yapılanma gerekiyordu ama üzerine winner oyuncuları eklemeyi unuttuk. geçen seneki kadroya torreira ve icardi ve gedson ekli olsaydı mesela, yine şu anki durumumuzda olurduk.

    2- imparator’u alakasız bir şekilde gönderme; ligde kötüydük ama yıllardır hasretini çektiğimiz avrupa’da gayet iyi ilerliyorduk. imparator zaten sezon sonu bırakırdı. herkes zaten ligi bırakmış, avrupa’da bambaşka oynayan galatasaray’ın uefa kupası zaferinin hayalini kuruyordu. o maçlara da imparator ile çıkmalıydık. adam koltuk sevdalısı olmadı hiçbir zaman ama sen galatasaray’ın en büyük yaşayan efsanesinin itibarına gölge düşüremezsin kardeşim. fenerbahçe ile arasında 3-4 puan fark varken imparator’u gönderdin, ikinci yarı takım küme düşmeme mücadelesi verdi bir süre. rize’yi falan yenince neredeyse konvoya çıkacaktı taraftar.

    3- torrent olayı; burada kendisine zaman ayıracak kadar hoca olarak görmüyorum. adama verdiğin para ve tazminata karşılık, imparator tek kuruş bile tazminat almadan görevini bıraktı. utanç tablosu. geçiyorum artık. değmez torrent hakkında yazmaya.

    4- gedson olayı; bize gelmek için kapımızda yatıp neredeyse serenat yapacak adamı almayıp, 8taş’a kaptırıp bi de dalga geçercesine rize’ye kiralanması bir diğer utanç tablosu benim gözümde. imparator’un izleri silinsin diye torrent ile birlikte neredeyse takımı küme düşüreceklerdi. o gedson şu an bizde olsa orta saha problemimiz falan olmazdı en az 5 yıl. yerine bir de pulgar falan alındı. off ya bunaldım.

    5- sponsorluk ve para girişi sözleri; buraya hiç girmeyeceğim. her başkan bir şeyler vereceğim dedi, verdiklerinden daha çok aldı. bu durum galatasaray geleneği zaten.

    rahmetli özhan canaydın’dan daha kötüsü gelmez diyordum, çok daha kötüsü geldi. üstelik yerden yere vurulan özhan canaydın ve sözlükte en kötü başkan ilan edilen (ilk dönemine rağmen ben katılmıyorum buna) dursun özbek’in şampiyonlukları var yine. burak elmas’ta o da yok.

    allah’tan kulübün gelenekleri sağlam da başarısız adam çok fazla barınamıyor burda. değilse kendisinin 2 3 sene daha görevde olduğunu düşünemiyorum.

    kendisiyle ilgili bir problemim yok, kızgınlığım da yok ama allah bir daha kulübün kapısını göstermesin kendisine. ailesiyle ve iş hayatıyla ilgili başarılar dilemekteyim bol bol. allah ömrünü uzun etsin.

    tek dileğim bu kendisine dair.
App Store'dan indirin Google Play'den alın