• 74
    city real'i öyle bir ezdi ki ekran başında izlerken ben korktum. kurtua'nin mucize kurtarışları olmasa real büyük rezalet yasayabilirdi. hasbelkader kupa 1'de çeyrek finale kalsak ve city ile karşılaşsak ve bize karşı şu oyunu oynasalar sonuç ne olur düşünmek bile istemiyorum. geçen seneki eşleşmede de city hak eden taraftı ama real bir mucize yaratıp turu geçmişti. bu sene city işini sıkı tuttu.

    30. dakikada real toplam 45 isabetli pas yapmıştı ve rakip yarı alanda topla 3 defa buluşmuştu. aynı süreçte city'nin 300 civarında pası ve kurtua tarafından çıkarılan en az üç net pozisyonu vardı. açık konusuyorum kalede kurtua değil de başka bir kaleci olsa city ilk yarıdan 5'i, maç sonunda da 7-8'i bulurdu. real sadece vinicius'un ayağına bakıyor, orta sahada kroos ve modric hala çok klas olsalar da fizik olarak karşılık veremiyorlar artık. ciddi bir dönüşüme ihtiyacı var real'in. geçen sezon kupayı aldıklarına bakmayın normal şartlarda city karşısında yine paspas olmuşlardı ama mucize yarattılar ve kupaya uzandılar.

    real'in bu kadar mahkum oynadığını çok çok uzun süredir görmemiştim. city gerçekten bambaşka bir seviyede. inanılmaz bir oyun oynuyorlar ve şu anda karşılarında durabilecek bir takım yok maalesef.

    city'nin oynadığı oyunu deliler gibi kıskandıran bir maçtır aynı zamanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın